Ugostiteljska ponuda

   

  BONJOUR

  Lokacija: U prizemlju Terminala B – desno od ulaza

  Karakteristike i ponuda: Veliki izbor najboljih kroasana, francuskih peciva, ukusnih salata, sendviča, zdravih kolača i svježe cijeđenih sokova. Bonjour pekara koristi samo najsvježije i najkvalitetnije prirodne sastojke probranih proizvođača i distributera.

   

  THE PLANE

  Lokacija: U prizemlju Terminala B – zona dočeka putnika.

  Karakteristike i ponuda: Luksuzno dizajniran i opremljen objekat, kapaciteta 100 mjesta za sjedenje. U ponudi je veliki broj alkoholnih pića, sve vrste toplih i hladnih bezalkoholnih napitaka.
  TAKE OFF

  Lokacija: Na prvom spratu – nakon pasoške kontrole

  Karakteristike i ponuda: Ukoliko tražite izvanredno mjesto za obrok ili piće restoran Take off je ugodno mjesto za opuštanje prije leta. Moderno opremljen self-service restoran sa širokom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, kao i toplih i hladnih bezalkoholnih napitaka, kapaciteta 80 sjedećih mjesta.  LAST CALL

  Lokacija: Na prvom spratu – prostor čekaonice (izlaz 7,8,9)

  Karakteristike i ponuda: Last Call je restoran koji se ističe svojom jedinstvenom kombinacijom kulinarskih užitaka i tradicionalnih poslastica. Sa 60 sjedećih mjesta,ovaj restoran pruža ugodnu atmosferu za putnike koji žele da se opuste i uživaju u svojim obrocima. U sklopu ovog objekta nalazi se Baklava shop koji pruža mogućnost uživanja u tradicionalnim slatkim zalogajima. Svaka baklava je ručno izrađena s ljubavlju i pažnjom a možete ih ponijeti i kao poklon.


  Segafredo Cafe

  Lokacija: U prizemlju Terminala B – zona odlaska  putnika.

  Karakteristike i ponuda: Prvi Segafredo Cafe nakon Minhena,Dohe, Beča,Londona i Rima otvorio je svoja vrata i na Aerodromu Sarajevo. Dizajniran po najmodernijim standardima, objekat raspolaže sa kapacitetom od  40 mjesta za sjedenje unutar objekta i 50 mjesta u bašti ispred Terminala B, koja je otvorena tokom cijele godine. U ponudi je veliki broj alkoholnih pića, sve vrste toplih i hladnih bezalkoholnih napitaka, friško pripremljena slatka i slana peciva, kolači i sladoled.