Herbal Spa otvorio novu poslovnicu na Sarajevskom aerodromu, prvu te vrste u Bosni i Hercegovini

    Herbal Spa, vodeći brend u oblasti spa i wellness usluga u Bosni i Hercegovini, nedavno je otvorio novu poslovnicu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo u kojoj se pružaju usluge masaže i njege tijela. Radi se o prvom takvom salonu koji je otvoren na jednom bosanskohercegovačkom aerodromu.

    U ovom salonu dostupne su usluge iz kategorija masaža, kao i manikira i pedikira. Pri tome, radit će se samo one masaže koje ne zahtijevaju presvlačenje klijenata, kao što su refleksologija stopala, masaže glave i tzv. “quick back” masaže.

    Novi Herbal Spa na Sarajevskom aerodromu nalazi se u prostoru nakon pasoške kontrole - odnosno zoni u kojoj putnici čekaju na let. Veličina objekta je 80 kvadrata, a kapacitet je takav da omogućava istovremeno opsluživanje 10 osoba.

    “Pozivamo sve putnike koji koriste usluge Sarajevskog aerodroma, da se opuste u našem Herbal Spa centru, i provjere zašto smo br. 1 u Bosni i Hercegovini u ovoj oblasti. Ovakvi saloni su uobičajeni na velikim aerodromima, i naša namjera je da na ovaj način unaprijeđenjem kvaliteta usluga koje nudi aerodrom glavnog grada Bosne i Hercegovine u cjelosti, bude korak bliže prestižnim svjetskim aerodromima. Zato ovo smatramo još jednim doprinosom jačanju kvaliteta turističke ponude u Sarajevu i Bosni i Hercegovini.”, izjavio je Amer Osmanković, izvršni direktor Herbal Group.